Tuča u Gradskoj upravi, akter od ranije poznati problematični naprednjak [video]

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jan.2024, 16:06

Tuča u Gradskoj upravi, akter od ranije poznati problematični naprednjak [video]

Obračun u zgradi Gradske uprave u Nikole Pašića u Nišu, popularnoj "Opštini", danas oko podneva - mlađeg muškarca uz dosta muke savladalo je obezbeđenje, zadao im je i udarce. Prema snimku koji kruži Upravom i do kog su novinari došli, ali i prema izvorima Južnih vesti reč je o Marku Simovu - naprednjaku poznatom iz sukoba na Ledenoj Steni kada ga je Miloš Banđur označio kao napadača na sebe.

"Dajte, zovite miliciju" - viču žene dok se radnici obezbeđenja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rvu sa mlađim muškarcem. Savladali su ga, a prema rečima izvora Južnih vesti, došla je i policija i intervenisala.

Iz policije za sada nisu potvrdili da li je i ko priveden.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj muškarac napao je i jednu od načelnica uprave, ali ni ona nije odgovorila na poziv novinara.

Nije poznato da li su portiri i načelnica povređeni, a prema snimcima - akter je Marko Simov, umešan u čuveni sukob sa Milošem Banđurom i naprednjak koji u vrzinom kolu niških struja SNS-a podržava Draganu Sotirovski. Simov je i tad tvrdio da je žrtva.

Uskoro opširnije.

A post shared by Južne vesti (@juznevesti)

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča u gradskoj upravi u Nišu: Mlađi muškarac je zadao više udaraca obezbeđenju

Izvor: Danas, 09.Jan.2024

U zgradi gradske uprave u Nišu danas oko podneva došlo je do fizičkog obračuna između jednog muškarca i obezbeđenja.

Nastavak na Danas...

VIDEO Tuča u Gradskoj upravi Niša: Napadnuta načelnica uprave i obezbeđenje, biće krivično gonjen

Izvor: Radio 021, 09.Jan.2024

U zgradi Skupštine Grada u Nikole Pašića u Nišu oko podneva se dogodio obračun, kada je mlađi muškarac fizički napao članove obezbeđenja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.