Tuča, pa pucnjava u VIP loži diskoteke

Izvor: Glas javnosti, 02.Mar.2010, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča, pa pucnjava u VIP loži diskoteke

NIŠ - Pucnjava u niškoj diskoteci "Studio", u kojoj su dve osobe ranjene, za istražne organe zasad je potpuna misterija. Zna se samo da je Aleksandar K. (26) ranjen u nogu hicem ispaljenim iz vatrenog oružja, a da je Miloš S. (25) nožem uboden u stomak. Obojica su zbrinuta u niškom Kliničkom centru.

Obračunu koji se odigrao u nedelju oko 4.15 sati prethodila je tuča u VIP loži diskoteke, potvrdio je u telefonskoj izjavi zamenik predsednika Višeg suda u Nišu Saša Dujaković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
- U VIP loži diskoteke izbila je tuča, posle čega je upotrebljeno i vatreno i hladno oružje. M. S. ima dve ubodne rane u stomaku, a A. K. ima prostrelnu ranu iznad leve natkolenice. Zasada znamo samo za posledice. Da li je u svemu učestovala eventualno treća osoba - u ovom trenutku ne znamo, kao ni da li su dvojica povređenih učestovali u tuči, ni da li su oni upotrebili oružje - kaže Dujaković.

Prema nepotvrđenim informacijama, pištolj iz kog je pucano nije nađen.

S. M.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Dvojica ranjena u pucnjavi

Izvor: Blic, 02.Mar.2010

Dvojica mladića, A. K. (26) i M. S. (25) iz Niša teško su povređeni u tuči i pucnjavi u nedelju oko 4.15 ujutru u diskoteci „Studio“ u Prijezdinoj ulici u Nišu. Policija još utvrđuje da li su mladići povređeni u međusobnom obračunu ili ih je ranila treća osoba. Pucnjava i tuča u diskoteci...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.