Tribina o pravilnoj ishrani i zdravom životu u NKC-u

Izvor: JužneVesti.com, 06.Feb.2024, 17:31

Tribina o pravilnoj ishrani i zdravom životu u NKC-u

Kako bi građani usvojili i primenili zdrave navike i ishranu i poboljšali kvalitet života, u maloj sali Niškog kulturnog centra u sredu, 7. februara od 18 sati biće organizovana tribina na kojoj će govoriti nutricionistkinja Ivana Jovanović.

Na tribini “Pravilna ishrana - zdrav organizam” građani će moći da čuju odgovore na pitanja zašto se javlja hormonski disbalans i problemi sa energijom, kao i to zašto je detoksikacija organizma važna.

Početak >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zakazan za 18 sati; foto: T. R. Takođe, dobiće savete kako da ojačaju imunitet, ali i kako pravilnom ishranom da pomognu organizmu u lečenju savremenih bolesti.

Iako se do polovine 20. veka verovalo da ishrana ne utiče na zdravlje ljudi, danas se smatra da je ishrana jedan od najvažnijih faktora za zdravlje.

Nutricionisti ističu da se promena u organizumu nakon konzumiranja zdrave hrane može uočiti nakon dužeg vremenskog perioda, te tvrde da su istraživanja pokazala pozitivne i visoke rezultate.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.