Tribina Kada će Niš da prodiše?

Izvor: RadioCity.rs, 21.Mar.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina Kada će Niš da prodiše?

Akcija za zdraviji Niš nastavlja se u ponedeljak, 25. marta na tribini ,,Kada će Niš da prodiše?’’ u Deli prostoru od 18 sati. Diskutovaće se o mogućnostima dugoročnog sprečavanja zagađenja vazduha u Nišu čiji je osnovni uzrok masovna upotreba nezdravih, a najjeftinijih energenata za grejanje. Kako priuštiti građanima zdravije, a skuplje energente - da li je priključivanje većeg broja korisnika na Toplanu i subvencionisanje upotrebe zdravih energenata rešenje realno rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << problema? O ovome će govoriti: Bratislav Vučković, gradski većnik za komunalne delatnosti, prof. dr Boban Stojanović, Ekonomski fakultet Niš, dipl. inž. maš. Miroslav Cvetković, UPSS, Danijel Dašić, NKD.
Nacionalna koalicija za decentralizaciju, kao partner organizacije CRTA u projektu ,,Građani imaju moć''  je organizator ovih akcija, sa ciljem da Niš konačno prodiše punim plućima i da nam proleće u gradu zaista zamiriše na cveće.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.