Tri osobe povređene u dva udesa u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2020, 10:50

Tri osobe povređene u dva udesa u Nišu

U sudaru tri automobila u Jadranskoj ulici u Nišu lakše su povređene dve osobe, a lake povrede zadobio je i muškarac u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć na Delijskom visu.

Kako kažu u niškoj policiji, juče oko 12 sati u Jadranskoj ulici sudarili su se "tojota", "reno" i "rover", svi niških tablica. U tom udesu povređeni su vozač "renoa" i putnik iz "renoa".

Oko 22 sata na raskrsnici ulica Ljubomira Nikolića, Pavla Jurišića Šturma i Bistričke >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << došlo je sudara "pežoa" koji je vozila 29-godišnja Nišlijka i "tojote" koju je vozio 48-godišnji Nišlija, a on je i lakše povređen u tom udesu.

U policiji navode da su uviđaji obavljeni, da se uzroci nezgoda utvrđuju i da je o svemu obavešteno nadležno tužilaštvo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.