Tri nova naslova u “Cineplexx”-u

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jan.2017, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri nova naslova u “Cineplexx”-u

Za sve ljubitelje sedme umetnosti ove nedelje čak tri nova naslova naći će se na repertoaru bioskopa „Cineplexx" u Nišu. Zaljubljenici u film moći će da pogledaju “Sagu o tri nevina muškarca”, a oni koji se pak radije odlučuju za strana ostvarenja mogu da pogledaju najnovije sa Benom Aflekom - “Zakon noći”.

Ne izostaje ni iznenađenje za najmlađe, pa će oni moći da pogledaju treći nastavak bajkovitog animiranog hita i nastavak avantura Gerde i njenih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prijatelja, crtać “Snežna kraljica 3: Vatra i led”.

Krimi drama “Zakon noći” sa Benom Aflekom i Zoe Saldanom prati radnju smeštenu u u vreme prohibicije u Americi.

Joe Coughlin je najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, a već je odavno okrenuo leđa svom strogom i pravilnom odrastanju. Sada, nakon što je tokom detinjstva “diplomirao” na sitnim krađama, Joe je postao najstašniji gradski mafijaš koji uživa u uzbuđenjima i ulozi odmetnika - navodi se u sinopsisu.

Prema sinopsisu, domaća komedija “Saga o tri nevina muškarca” govori o tri prijatelja koji žive u tri balkanske države i svi imaju isti problem, zaljubljeni su i nevini.

Nedelja, 15. januar rezervisana je za Porodični dan u periodu od 12 do 17 sati, a kako najavljuju u “Cineplexx”-u , sve posetioce očekuje bogat filmski program, dok će uz svaku kupljenu kartu, dobiti dobiti i „Pepin zabavnik“ ili „Mali Politikin zabavnik“.

Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane likovima aktuelnih animiranih avantura, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis - kažu u “Cineplexx”-u.

Treći nastavak bajkovitog animiranog hita "Snežna kraljica" oduševiće mališane i ove zime.

Nakon junačke pobede Sniježne kraljice i kralja, Gerda još uvek ne može da pronađe mir. Njen san je da pronađe roditelje i konačno okupi celu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njenim roditeljima i oni će se na tom putu susresti sa novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt. Od tog trenutka ništa više neće ići prema planu - kažu u sinopsisu.

Oni koji se odluče da pogledaju “Mašu i medveda” uživaće u njihovim novim avanturama.

Karte za Porodični dan će se uskoro naći u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.