Tri miliona dinara za protivgradne rakete

Izvor: NTV.rs, 15.Dec.2013, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri miliona dinara za protivgradne rakete

Predlogom budžeta grada za 2014. godinu koji je Gradsko veće usvojilo na poslednjoj sednici, predviđeno je da naredne godine iz niške kase bude izdvojeno tri miliona dinara za nabavku 90 protivgradnih raketa.
Gradski većnik Žarko Ranković objasnio je da će zahvaljujući tim raketama Niš biti jedan od retkih gradova u Srbiji koji će imati dobru protivgradnu zaštitu.
Ranković je podsetio da je ove godine za nabavku 49 protivgradnih raketa  iz budžeta grada izdvojeno >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << 1,7 miliona dinara.
Na području grada Niša postoji 12 protivgradnih stanica, a procenjuje se da su 144 rakete dovoljne da bi u toku jedne sezone sistem protivgradne zaštite dobro funkcionisao.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.