Tri javne garaže naredne godine? (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 29.Sep.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri javne garaže naredne godine? (VIDEO)

Čak tri javne garaže Niš bi mogao da dobije u narednoj godini i to je pokazala studija ,,Parking-servisa“, po kojoj postoje tri idealne lokacije za poseban parking prostor u centralnoj gradskoj zoni. To je najavio direktor niškog ,,Parking-servisa“ Marko Janković, koji je proglašen za jednog od najboljih menadžera u javnom sektoru u proteklom periodu.
Više nema privilegija za funkcionere i javne ličnosti, poručuje Janković tvrdeći da je u poslednje dve godine uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << čak da udvostruči prihode preduzeća, čime se direktno puni i gradski budžet.
Primer dobrog poslovanja među javnim preduzećima daje niški ,,Parking servis“, sudeći po nagradi ,,Kapetan Miša Anastasijević“, koju je za najboljeg menadžera u javnom preduzeću na području Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga, dobio direktor ovog preduzeća Marko Janković. On kaže da je u poslednje dve godine uspeo da udvostruči prihode preduzeća odgovornim ponašanjem i posebnim merama štednje.
Naplata je povećana, dodaje Janković, i ukidanjem privilegija svim javnim ličnostima i političarima, ali i podizanjem nivoa radne discipline u redovima zaposlenih.
Uz štednju i povećanje naplate, menadžment ,,Parking servisa“ potpuno je posvećen i rešavanju problema javnih garaža, kojih u Nišu još nema. Jankovićeva procena je da, ukoliko bude podrške gradskog rukovodstva, već naredne godine možemo da dobijemo tri: na Sindjelićevom trgu iza Narodnog pozorišta, na već postojećem parkingu, gde bi se, izgradnjom jedne etaže, duplirao kapacitet. Zatim, na Trgu republike – prekoputa Skupštine grada i nedaleko od Doma zdravlja. Dokumentacija je spremna, tvrdi direktor ,,Parking servisa“.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.