Trener Radničkog: U Ivanjici će igrati samo 100% spremni fudbaleri

Izvor: JužneVesti.com, 02.Sep.2023, 09:44

Trener Radničkog: U Ivanjici će igrati samo 100% spremni fudbaleri

Nakon četiri vezana poraza i jednog trijumfa fudbaleri Radničkog iz Niša odigraće u subotu, 2. septembra od 20 sati meč 6. kola Superlige sa Javorom u Ivanjici. Trener niškog tima Nikola Trajković kaže da će igrati samo oni koji budu spremni 100%, a da će razmisliti u kojim periodima će "igrati svoju igru, a u kojima onu koja protivniku manje odgovara".

Pobeda nad imenjakom iz Kragujevca je donela samopouzdanja ekipi sa "Čaira", a trener Nikola Trajković >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ne očekuje lak zadatak na gostovanju u Ivanjici.

Očekuje nas jedna neizvesna i teška utakmica protiv ekipe koja zna da igra na rezultat, sa jednim iskusnim trenerom. Verovatno će biti manje uživanja u lepoti fubala, a više te direktnije igre. Znamo da imaju brze igrače, da su dobri u tranziciji, da se oslanjaju na prekide, tako da bi im naša dosadašnja igra, gde smo izlazili visoko, odgovarala - kaže Trajković.

Ekipa se spremala vredno, dodaje Trajković.

Razmislićemo u kojim periodima ćemo igrati našu igru, a u kojima onu koja njima manje odgovara. Ekipa je maksimalno motivisana, momci treniraju kvalitetno i sve više veruju u ono što radimo i očekujem da napravimo povoljan rezultat u Ivanjici - dodaje šef stručnog štaba.

Radnički je trenutno na 14. poziciji sa 3 boda, a Javor je posle pet kola upisao jedan trijumf i po dva remija i poraza i sada je 11. na tabeli.

Utakmica u Ivanjici počinje u 20 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.