Treći tretman zaprašivanja protiv krpelja

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći tretman zaprašivanja protiv krpelja

Dok traje zaprašivanje protiv krpelja, koje će u Nišu biti sprovedeno od 13. do 15. avgusta, građani ne treba da borave na tretiranim mestima i da tamo izvode kućne ljubimce, upozoravaju stručnjaci.

Kako obaveštavaju iz preduzeća "Sanit M&M", zaduženog za dezinsekciju u Nišu ove sezone, i pčelari treba da zaštite pčelinja društva. Tokom trećeg tretmana protiv krpelja, planirana je dezinsekcija parkova i travnatih površina.

- U slučaju oštećenja zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << svaki pojedinac će snositi odgovornost za sebe, roditelji za decu, kao i svaki sopstvenik za svoje domaće životinje - upozoravaju iz "Sanita".

Ako vremenske prilike budu nepovoljne, tretman će biti odložen za prvi naredni dan bez kiše.

Ekipe će biti na terenu od 9 sati ujutru. Za dodatne informacije u vezi sa tretmanom građani mogu da se obrate stručnjacima preduzeća "Sanit" telefonom na brojeve 018-258-019 i 018-243-876.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.