Trava oko dečijeg igrališta i polomljeni letnjikovci problemi stanara u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Maj.2023, 15:09

Trava oko dečijeg igrališta i polomljeni letnjikovci problemi stanara u Nišu

Delimično pokošena trava, klimavi letnjikovci i klupice, kao i smeće na igralištu, predstavljaju problem stanarima zgrada u Branka Krsmanovića i na Bulevaru Nemanjića u Nišu koji slobodno vreme provode tu sa decom. Kako su rekli, pokušali su da se požale nadležnima iz Opštine Medijana, ali oni ne odgovaraju na pozive, dok iz Zelenila tvrde da nisu nadležni za nepokošenu travu.

Problem visoke trave, prema rečima Tatjane Radivojević koja živi u tom kraju, trebalo je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da bude rešen pre nedelju dana kada je ekipa “Zelenila” počela sa košenjem.

Trava nikada nije bila veća, a sada nije lepo ni pokošena. Deca svakoga dana borave ove, kao i kućni ljubimci, a sezona prskanja protiv krpelja nije ni počela - započinje Tatjana Radivojević.

Trava delimično pokošena, iz "Zelenila" kažu da se to tako radi; foto: Tatjana Radivojević Kako je Radivojević rekla, niškom “Zelenilu” obratili su se odmah nakon što su videli da je trava samo delimično pokošena, međutim, dobili su odgovor da nisu nadležni, iako su, kako je Tatjana rekla, započeli košenje.

Novinarima Južnih vesti iz "Zelenila" su rekli da je praksa da njihove ekipe prvo kose velikim kosilicama, pa nakon nekoliko dana manjim.

Stanari se žale i na rasklimane klupe i letnjikovce; foto: Tatjana Radivojević Problemi ovih stanara su i letnjikovci i klupice, dodaje Tatjana Radivojević i dodaje da na njima njihova deca svakodnevno sede, te postavlja pitanje, da li je potrebno da dođe do neke nezgode da bi se problem rešio.

“Pečurkica” koja je namenjena deci i nama, roditeljima je u raspadu i totalno je nefunkcionalna, samo što se ne raspadne. Klate se klupe, a glavni stub samo što nije pao - kaže ova Nišlijka.

Broj koji se nalazi na sajtu Opštine Medijana, a na koji građani mogu da saopšte svoje probleme, prema rečima Tatjane Radivojević, niko od nadležnih ne odgovara danima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.