Tortijada u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 24.Feb.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tortijada" u Nišu

U Nišu se u nedelju 28. februara održava šesta „Tortijada“. U pripremanju poslastica takmiči se pedesetak učesnika, a „Tortijada“ ove godine ima i humanitarni karakter.

Torte, slatki i slavski kolači, primamljivog mirisa i dekorisani raznovrsnim motivima i bojama, iz različitih krajeva Srbije i regiona, biće izloženi na šestoj „Tortijadi“. Organizatori iz Unije zanatlija i preduzetnika kažu da ova manifestacija postaje sve veća.
Osim što će se birati >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << najbolja torta, biće izabran i najbolji slavski kolač.

Ono što razlikuje ovu manifestaciju od drugih sličnog tipa je to da će međunarodna tortijada imati humanitarni karakter.
Sve torte i slavski kolači biće podeljeni Centru za porodični smeštaj, Centru za socijalni rad, Udruženju paraplegičara, ustanovi MARA, Domu za decu i mlade Duško Radović, školi 14. oktobar.., najavljuju organizatori.

Manifestacija počinje u 10 časova u restoranu Kluba Vojske Srbije na Sinđelićevom trgu.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.