Torta u obliku krsta i glogov kolčić za posetioce - Sajam pogrebne opreme aprila u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Feb.2024, 11:25

Torta u obliku krsta i glogov kolčić za posetioce - Sajam pogrebne opreme aprila u Nišu

Drugi Sajam pogrebne i prateće opreme biće održan u Nišu od 26. do 28. aprila u hali "Čair", a Ivan Stanisavljević, predsednik Udruženja pogrebnika Srbije, očekuje preko 50 izlagača iz Srbije, Bugarske, Severne Makedonije, Mađarske i Rumunije. Organizatori najavljuju tortu u obliku krsta i glogov kolčić za posetioce kao suvenir, a ulaz će biti besplatan.

Sajam će biti od 26. do 28. aprila; foto: UPS Osam godina nakon prvog, u Nišu će biti održan i drugi Sajam pogrebne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i prateće opreme, podsetio je Ivan Stanisavljević, predsednik Udruženja pogrebnika Srbije.

Taj skup okupio je na niškom sajmištu 20 izlagača sa juga Srbije, a otvoren je presecanjem torte u obliku mrtvačkog kovčega. Za ovaj Sajam poziv je upućen kako proizvođačima pogrebne i prateće opreme iz Srbije, tako i sa čitavog Balkana. Ono što jeste cilj ovog sajma je umrežavanje i međusobna saradnja kako pogrebnika tako i ljudi koji se bave ovom delatnošću - navodi Stanisavljević.

Otvaranje je planirano 26. aprila u 12 sati u hali "Čair", a to nije jedino što je planirano.

Za ovaj sajam je planirana torta u obliku krsta, a svaki posetilac će dobiti glogov kolčić kao suvenir sa ovog sajma - navodi Stanisavljević.

Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.