Toplana: Poslednje pripreme pred početak sezone

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplana: Poslednje pripreme pred početak sezone

U toku su poslednje pripreme sistema grejanja u Nišu pred početak grejne sezone koji je planiran za 1. oktobar.

Kako kažu u ovom preduzeću ovih dana se radi punjenje unutrašnjih grejnih instalacija.

Upozoravamo korisnike da u narednim danima obrate pažnju na grejne instalacije u svojim stanovima i da svako eventualno curenje odmah prijave pozivnom centru Toplane na broj 0800 200 018 ili 018 4239188 - stoji u saopštenju.

Iz ovog preduzeća obaveštavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i sve Skupštine stanara koje nisu zaključile Ugovore o održavanju svojih instalacija da to učine što pre i pripreme sisteme u zgradama za grejnu sezonu.

Podsetimo, iako bi grejanje trebalo da krene za koji dan, konačna cena grejanja i dalje nije poznata, jer je Gradsko veće vratilo Toplanin predlog na doradu i izmenu cene fiksnog dela, dok je Skupština usvojila novu odluku o grejanju.

Inače, početak grejne sezone prošle godine je pomeren zbog toplog vremena i uštede energenata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.