Toplana: Nema grejanja zbog visokih temperatura, ali još nije kraj grejne sezone

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2024, 19:37

Toplana: Nema grejanja zbog visokih temperatura, ali još nije kraj grejne sezone

Pravo letnje vreme tokom vikenda navelo je Javno komunalno preduzeće Toplana iz Niša da od subote ne isporučuje toplotnu energiju svojim korisnicima. Kako kaže direktor Predrag Milačić, još je rano da se objavi eventualni kraj grejne sezone.
Visoka temperatura poslednjih dana marta i prvog dana aprila uzrok su što radijatori nisu topli kod korisnika centralnog grejanja.
Više puta dnevno pratimo trenutne temperature, kao i njihove kratkoročne prognoze i u pripravnosti smo da, čim se ukaže potreba, nastavimo sa isporukom. Po gradskoj Odluci o uslovima i načinu proizvodnje, distribucije i snabdevanja toplotnom energijom grejna sezona traje do 15. aprila, ali da su energetski subjekti dužni da budu u pripravnosti...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.