Telo muškarca pronađeno u Gornjem Međurovu kod Niša

Izvor: JužneVesti.com, 27.Apr.2021, 18:40

Telo muškarca pronađeno u Gornjem Međurovu kod Niša

U ataru sela Gornje Međurovo kod Niša danas je pronađeno beživotno telo za sada nepoznatog muškarca, kažu u policiji, i trenutno nije poznato kako je došlo do smrti.

U niškoj policiji kažu su po prijavi izašli na lice mesta, te da je obavešteno Više javno tužilaštvo koje je naložilo obdukciju i telo je prebačeno u Zavod za sudsku medicinu.

Identitet muškarca nije poznat, a istraga je u toku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pronađeno telo muškarca kod Niša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2021

Telo muškarca pronađeno je danas u ataru sela Gornje Međurovo, kod Niša, javljaju "Južne vesti", pozivajući se na policiju...Kako dodaju, za sada nije poznato kako je došlo do smrti muškarca...U niškoj policiji rekli su da su po prijavi izašli na lice mesta i da je o ovom slučaju obavešteno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.