Izvor: Blic, 18.Mar.2009, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telefonom noću maltretirao Nišlije

NIŠ - Ivica Đ. (30) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je od decembra 2008. do marta 2009. godine sa uličnih telefonskih govornica, kao i sa više različitih brojeva mobilnih telefona, u toku noći i ranih jutarnjih sati pozivao razne osobe, ženama govorio vulgarnosti, a muškarcima pretio smrću. Jedan brak je tako uspeo da razvede.

- Osumnjičeni je zloupotrebljavao poznanstva sa ženama ili je žrtve birao slučajno preko oglasa. U početku bi se raspitivao za predmet oglašavanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a onda je ženama počinjao da priča vulgarnosti. Nastavio bi da ih poziva i da im šalje poruke vulgarne prirode, tražeći određene usluge od njih. Kada bi se desilo da se javi suprug ili roditelj ženske osobe koju je pozivao, osumnjičeni bi počinjao da im preti smrću. U jednom slučaju, zbog učestalih noćnih poziva, dvoje supružnika se razvelo - objasnio je načelnik odeljenja niške kriminalističke policije Dragan Bradić. Prema Bradićevim rečima, među žrtvama uznemiravanja bilo je i bliskih rođaka Ivice Đ.

Nakon saslušanja kod istražnog sudije Ivici Đ. je određen pritvor u trajanju od osam dana zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.