Tekvondo klub Asteriks iz Niša vicešampion Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 11.Apr.2023, 08:42

Tekvondo klub Asteriks iz Niša vicešampion Srbije

Seriju dobrih rezultata takmičari Tekvondo kluba Asteriks nastavili su i na Prvenstvu Srbije za juniore i pionire koje je održano u Beogradu. Juniori niškog kluba osvojili su ekipno drugo mesto, zlatne medalje donele su Iva Petrović, Petra Tasić i Maša Nešić, srebrne su osvojili Milan Kostić i Matija Tončić, Matija Davidović je bio treći. U konkurenciji pionira Nevena Martinović je bila prva, a Mijat Stupljanin drugi.

Najsjanija ekipa; foto: Tekvondo klub Asteriks >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << U konkurenciji 700 takmičara iz zemlje Tekvondo klub iz Niša ponovo je pokazao da ima talentovane borce.

Prvakinje države u konkurenciji juniorki postale su Iva Petrović, Petra Tasić i Maša Nešić čime su doprinele da ženska ekipa Asteriksa po broju zlatnih medalja bude najbolja u Srbiji.

Kada jedan od nas krene dobro, svi završimo dobro. Svako od nas juniora je uzeo medalju. Mi smo tim, mi smo prava porodica koja je spremna za velike rezultate - rekla je Petra Tasić.

Tri medalje za juniore; foto: Tekvondo klub Asteriks Muška ekipa se takođe vratila sa tri medalje - Milan Kostić i Matija Tončić su postali viceprvaci, dok je Matija Davidović osvojio bronzanu medalju.

Asteriks je vodio i 3 pionira od kojih je Nevena Martinović, nakon 4 pobede, osvojila zlato, dok je Mijat Stupljanin osvojio srebrnu medalju.

To je ta ekipa juniora; foto: Tekvondo klub Asteriks

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.