Talasasti asfalt oštećuje automobile Nišlijama

Izvor: JužneVesti.com, 25.Avg.2017, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talasasti asfalt oštećuje automobile Nišlijama

U samom centru Niša, u Ulici generala Milojka Lešjanina, kod pešačkog prelaza koji spaja Trg kralja Milana sa Obrenovićevom ulicom, asfalt je toliko oštećen i iskrivljen, da kola koja tuda prolaze zakačinju i gule se o njega. I dok su građani besni zbog talasastog asfalta, gradska vlast najavljuje obnovu ove ulce “kvalitetnijim materijalom”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vozači na mukama, talasasti asfalt uništi kola

Izvor: B92, 26.Avg.2017, 11:16

U samom centru Niša, u Ulici generala Milojka Lešjanina, asfalt je toliko oštećen i iskrivljen, da kola koja tuda prolaze kače podlogu...I dok su građani besni zbog talasastog asfalta, gradska vlast najavljuje obnovu ove ulce “kvalitetnijim materijalom”...Građani koji prolaze ovom ulicom kažu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.