Talačka drama u Prijezdinoj ulici

Izvor: NTV.rs, 12.Sep.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talačka drama u Prijezdinoj ulici

Prema zvaničnim podacima niške policije, po prijavi građana i gostiju ugostiteljskog objekta u Prijezdinoj ulici u samom centru grada, sinoć oko 22 časa, otpočela je prava talačka drama, kada je policija zatekla sredovečnog muškarca kako sa revolverom u ruci vređa bivšu suprugu i primorava je da sedi i razgovara sa njim. U munjevitoj akciji pripadnika niške PU, lice mesta je obezbeđeno a pregovarački tim je otpočeo razgovore sa naoružanim čovekom i pokušavao da ga na sve načine >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << umiri i nagovori da pusti preplašenu ženu. Prema nezvaničnim informacijama, u nekom trenutki čak je ispaljen i jedan metak iz revolvera, ali samo pukom srećom nijedna osoba nije ranjena.
Kako su sati odmicali, u rešavanju talačke situacije oko pola sata nakon ponoći, priključio se i niški Žandarmerijski odred, koji je akciju oslobađanja otpočeo oko 01:40, i šok- bombama i brzom reakcijom savaladao napadača i oslobodio oštećenu, a u intervenciji nije bilo povređenih.
NIško Osnovno javno tužilaštvo osumnjičenom je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti, nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija odredilo pritvor do 48 sati.
Uzrok ove drame u centru grada na Nišavi još nije poznat.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.