Takmičenje iz geografije

Izvor: NiskeVesti.rs, 03.Apr.2016, 02:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje iz geografije

Nakon uspešno sprovedenih opštinskih takmičenja, Osnovna škola „Kole Rašić“ poverena je i organizacija okružnog takmičenja iz GEOGRAFIJE, što je veliko priznanje školi.

Znanje iz ovog predmeta odmerilo je više od 80 đaka sedmog i osmog razreda iz četiri opštine. Deca na ovaj način pokazuju svoje znanje. To je kruna njihovog rada. Oni to vole i njima to puno znači, kaže direktor škole Saša Tončev.
Pokrovitelj takmičenja iz geografije je Gradska opština >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << Palilula, a takmičare je obišao i predsednik opštine Boban Džunić.
Predsednik Džunić je takmičarima poželeo sreću i puno uspeha. Opština Palilula podržava talentovane učenike i ostvaruje veoma dobru saradnju sa obrazovnim ustanovama koje rade na teritoriji opštine

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.