Tajne Vatikana i Nemoguća misija u niškom bioskopu

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jul.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tajne Vatikana" i "Nemoguća misija" u niškom bioskopu

Od četvrtka 30. jula na repertoar bioskopa “Vilin grad” stiže horor sa elementima trilera “Tajne Vatikana” i peti nastavak serijala “Nemoguća misija: Otpadnička nacija”.

“Tajne Vatikana” donose zatrašujuću priču 27-godišnje devojke koja počinje da ima razoran uticaj na sve ljude oko sebe.

Lokalni sveštenik smatra da je ona zaposednuta i obraća se Vatikanu za pomoć. Međutim, drevne sataničke sile su moćnije nego što oni zamišljaju - navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se u opisu filma.

U filmu “Nemoguća misija”, Itan koga glumi Tom Kruz isključen je iz zbivanja,a pošto je jedinica za nemoguće misije rasformirana, tim će se suočiti sa mrežom visoko obučenih specijalnih agenata.

Repertoar “Vilinog grada” može se pogledati na sajtu ovog bioskopa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.