“Tajna stare vodenice” - promocija srtipa Miloša Petkovića i Srđana Todorovića u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2023, 09:24

“Tajna stare vodenice” - promocija srtipa Miloša Petkovića i Srđana Todorovića u Nišu

Niški kulturni centar organizuje promociju stripa "Tajna stare vodenice“ koja će biti održana danas, 8. maja, od 18 sati u kafe-baru “Šerlok”, u Dušanovoj ulici broj 54. Na stripu su radili pisac Miloš Petković i strip-crtač Srđan Todorović.

Pored njih, na promociji će učestvovati i akademski slikar i ilustrator Igor Krstić i urednik izdanja stripa Srđan Savić. Predstaviće priču o čoveku sa gvozdenom maskom koji je pozvao najmoćnijeg grofa Evrope kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mu otkrio tajnu svog poslednjeg proročanstva. Takođe, otkrio mu je i kako da ga spreči.

Tada je počelo okupljanje nesvakidašnje družine, kao i potraga za legendarnih sedam mačeva koji su morali biti uništeni. Najpoznatiji svetski pustolov, lucidni londonski detektiv, lovac na nečastive te čuveni egiptolog, čovek koji se spustio u središte Zemlje i poslednji izdanak japanske loze Musaši poći će u neverovatnu potragu koji će ih povesti u zemlju gde mrtvaci hodaju a krvoloci čuvaju delove mača Vlada Drakule - navode iz NKC-a.

Promocija će biti uvertira za dva velika događaja koje organizuje Niški kulturni centar u maju - Festival fantastike, od 12. do 14. maja i NIFEST, od 25. do 28. maja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.