Svrljižani krili duvan u mrtvačkom sanduku

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svrljižani krili duvan u mrtvačkom sanduku

Niška policija je u jednoj radnji za prodaju pogrebne opreme u Svrljigu pronašla oko 10 kilograma rezanog duvana spakovanog u mrtvačkom sanduku. Sumnja se da je duvan bio namenjen daljoj prodaji.

Protiv jedne osobe će, navode, biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznim proizvodima.

Policija upozorava da će nastaviti da sprovodi akcije u cilju suzbijanja nedozvoljene trgovine akciznom robom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Poternica za odbornikom iz Bora

Izvor: Večernje novosti, 30.Mar.2015, 10:18

BOR – Policijska uprava u Boru raspisala je poternicu za Goranom Vukadinovićem, odbornikom u Skupštini opštine Bor, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnh droga. Podsetimo, Vukadinović je već hapšen krajem oktobra prošle godine, kada je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.