Svi na sneg do Kopaonika

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svi na sneg" do Kopaonika

U nedelju 1. marta u 7 sati ujutru prvi put ove sezone tokom akcije "Svi na sneg" biće organizovan odlazak iz Niša na Kopaonik.

Do sada su rekreativci zahvaljujući ovoj akciji mogli da dan vikenda provode na Staroj planini, a tu mogućnost do sada je iskoristilo njih 500.

Mesto za izlet na Kopaonik moguće je po ceni od 900 dinara rezervisati u Turističkoj organizaciji Niša u Voždovoj ulici radnim danima od 8 do 19 sati, a ako ostane slobodnih mesta, i u subotu od 8 do 12 sati.

Organizatori iz gradske Uprave za omladinu i sport podsećaju da su svi putnici osigurani i da sa njima na izlet polaze vođa puta, rekreator i lekarska ekipa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.