Sve spremno za koncert Kerbera

Izvor: JužneVesti.com, 14.Dec.2011, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve spremno za koncert Kerbera

Koncert niškog benda biće održan u četvrtak, 15. decembra od 21h u hali Čair. Gale Kerber najavljuje četvoročasovnu svirku, a gosti su još iznenađenje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kerber" obeležava 30 godina rada

Izvor: RTV Pink, 14.Dec.2011

. . . Rok sastav "Kerber" obeležiće sutra, koncertom u Hali "Čair", 30 godina rada, a grupa će nastupiti u prvoj postavi, najavio je Goran Šepa Gale. .

Nastavak na RTV Pink...

Stiže kiša i decembarsko vreme

Izvor: B92, 14.Dec.2011

Beograd -- Lepo vreme i temperature od 15 stepeni usred decembra u četvrtak bi trebalo da "pokvari" najavljena kiša, koja će okončati sušu koja traje gotovo dva meseca...Tako bi od četvrtka poljoprivrednici, mornari na rekama, proizvođači vode, ali i EPS trebali da odahnu...Nizak nivo vode u...

Nastavak na B92...

„Andrejevo detinjstvo“ u NKC-u

Izvor: Studnel.com, 14.Dec.2011

Monografija „Andrejevo detinjstvo“ autora Zorana D. Kostića biće predstavljena u galeriji Niškog kulturnog centra u četvrtak, 15. decembra u 19h.. Opširnije..

Nastavak na Studnel.com...

"Ratne igre" u Nišu!

Izvor: S media, 15.Dec.2011, 01:25

Rok sastav Kerber sutra uveče pravi koncert u niškoj Hali "Čair"..

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.