Sve je spremno za „Sportski bal“

Izvor: NTV.rs, 23.Dec.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je spremno za „Sportski bal“

Objavljene su nominacije pojedinaca i klubova za prestižne nagrade, 36. po redu izbora „Sportiste grada Niša“.
U seniorskoj konkurenciji kandidati za priznanje su Katarina Biserčić iz Streljačkog kluba „Niš 1881″, rukometaš Darko Đukić i gimnastičar Miloš Paunović. Kod juniora džudistkinja Sara Božić, članica „PAEK-a“ Staša Gejo i strelac Andrija Milovanovic.
Za najbolji sportski kolektiv konkurišu RK „Železničar“, Gimnastički klub „Niš“ i >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Streljački klub „Niš 1881″.
Po odluci žirija, koji su sačinjavali sportski novinari i dosadašnji dobitnici nagrada, Sportska ličnost godine je Stefan Jović, košarkaš Crvene zvezde, koji je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Španiji.
Novinar godine, po odluci kolega je Edo Crnalić, urednik sportskog programa Niške televizije, koji se u toku 2014. istakao kao autor emisije „Biseri niškog sporta“.
Na „Sportskom balu“, koji će u sredu uveče biti održan u restoranu „EI Bolji život“ biće dodeljeno još nekoliko specijalnih priznanja. Interesovanje za ovu manifestaciju, čiji je pokrovitelj Grad Niš je ogromno, pa se očekuje preko 400 zvanica.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbor najboljeg sportiste: Miloš, Katarina ili Darko?

Izvor: JužneVesti.com, 23.Dec.2014

Gimnastičar Miloš Paunović, strelac Katarina Biserčić i rukometaš Darko Đukić nalaze se u najužem izboru za nagradu “Sportista godine Niša” u izboru Sekcije sportskih novinara.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.