Sv. Pseta i Reflection nastupaju u EI letnjem klubu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jul.2022, 08:33

"Sv. Pseta" i "Reflection" nastupaju u "EI letnjem klubu" u Nišu

Sastavi Sv. Pseta i Reflection nastupiće u subotu, 9. jula, od 21 sat, u “EI letnjem klubu” u Nišu, koji je nedavno otvoren u nedostatku prostora za koncerte alternativnih bendova. Kao i prošle subote, nema karata u prodaji, već se plaća donacija od najmanje 300 dinara.

Beogradski bend Sv. Pseta krenuo je kao instrumentalno pank duo u formaciji gitara i bubanj, a sada su trio, pošto je u sastav dodata bas gitara.

Njihov debi album nosi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << naziv “Koliko samo tajni” i da, ovaj bend zaista sa sobom nosi toliko tajni da jednostavno niste svesni šta da očekujete od njihovog koncerta. Međutim, koncerti su njihov teren i oni tu suvereno vladaju. Ako do sada i niste čuli za Sv. Pseta posle ovog koncerta su velike šanse da vam postanu omiljeni bend - kažu iz Udruženja “MEDD”.

Grupa Reflection iz Gornjeg Milanovca, kažu organizatori, izdala je do sada jedan demo, kao i album “Different Paths” 2019. godine. Nastupali su na Exit-u, Festivalu To be punk i Festivalu srpskog podzemlja.

Na domaćoj sceni se dugo nije pojavio bend poput Reflection-a iz Gornjeg Milanovca. Ova četvorka vešto pliva u emo hardcore vodama od 2017. godine - navode iz “MEDD-a”.

Svi zainteresovani umesto kupovine karata treba da plate 300 ili više dinara na ulazu, a donacijama direktno podržavaju muzičare i organizaciju narednih koncerata u “EI letnjem klubu”, ističu organizatori.

Podsetimo, prvu sezonu “utočišta za underground sastave”, koja će trajati do 10. septembra, otvorili su svojim nastupima u subotu, 2. jula, Koikoi i Crno dete.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.