Izvor: Blic, 18.Jun.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supružnici uskoro izlaze iz bolnice

NIŠ - Vojislav i Snežana Đokić iz Ždeglova kod Lebana, koji se oporavljaju od povreda grudnog koša koje im je 14. juna naneo psihijatrijski bolesnik Slobodan Ivković, ostaće još nekoliko dana na lečenju, saznaje „Blic” na Hirurškom odeljenju Kliničkog centra u Nišu.

Ivković je nožem ubio njihovog sina Bojana (18). Snežana je zadobila pet uboda u grudni koš i jedan u glavu, a Vojislav dva uboda nožem u grudi i po jedan u ruku i rame. Tragedija se dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u nedelju oko 20 sati kada je Ivković usred nervnog rastrojstva uzeo nož, ušao u kuću Đokića i prvo u hodniku ubo Snežanu, a zatim je ušao u sobu i Bojana zaklao na spavanju.

Nakon svirepog zločina, izašao je iz kuće i u dvorištu teško ranio Vojislava, posle čega je otišao kući i sačekao policiju. U trenutku napada u kući je bila i baba Aleksandra sa još dva maloletna unuka, od ukupno sedmoro dece Đokića. Bojan Đokić sahranjen je prekjuče na mesnom groblju u Ždeglovu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.