Sukob u upravi Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 19.Avg.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob u upravi Radničkog

Vujadin Šćekić, član Upravnog odbora Fudbalskog kluba iz Niša, smenjen je sa ove funkcije jer je, tvrde u Radničkom, blokirao račun kluba za 6 miliona dinara.

Fudbalski klub Radnički izdao je neuobičajeno oštro saopštenje u kom se navodi da je vlasnik “Jugo-impeksa” Vujadin Šćekić smenjen “zbog nekorektnog poteza koji će u značajnoj meri otežati dalji rad kluba i najverovatnije dovesti u pitanje opstanak kluba”.

Kako se navodi u saopštenju niškog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kluba, Šćekić je blokirao račun Radničkog za 6 miliona dinara “i pored dogovora sa predsednikom kluba Vidakom Perovićem i predsednikom Nadzornog odbora Aleksandrom Miloševićem da će se naći rešenje od 15. septembra za vraćanje duga prema Šćekiću”.

- Država ovakvim ljudima nikada ne sme da izlazi u susret! Sada sumnjam da se iza njegovog ulaska u klub kriju druge namere i sopstveni interesi, a ne ljubav prema Radničkom, Nišu i sportu. Lično sam razovarao sa Šćekićem kada smo zajednički dogovorili dinamiku regulisanja duga koji klub ima prema njemu. Njegov moto je “ja sam čovek od reči i držim se dogovora” što me navelo da mu verujem. Ovo smatram velikom prevarom i sada mislim da se iza svega ovoga na šta sam naišao krije veoma ružna priča za FK Radnički i njegovu budućnost. Čast i obraz očigledno nemaju svi - rekao je Vidak Perović, predsednik Radničkog.

Za sada, komentar Vujadina Šćekića nismo dobili pošto je njegov broj mobilnog bio nedostupan, a u firmi čiji je vlasnik se niko nije javio.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zbog blokade računa Radnički smenio Šćekića

Izvor: NTV.rs, 19.Avg.2014

Fudbalski klub Radnički izdao je saopštenje u kome se navodi da je smenjen clan Upravnog odbora kluba, Vujadin Šćekić. Vlasnik “Jugo-impeksa” je i pored dogovora o namirenju duga sa predsednikom kluba Vidakom Perovićem i predsednikom nadzornog odbora Aleksandrom Miloševićem, posle utakmice...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.