Sud osudio Prokupčanina zbog tuče u kojoj nije ni učestvovao

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud osudio Prokupčanina zbog tuče u kojoj nije ni učestvovao

Zbog navodnog prebijanja Nišlije, Prekršajni sud u Nišu je nepravosnažno osudio 37-godišnjeg Prokupčanina koji tvrdi ne samo da nije učestvovao u tuči, već da nikada nije bio u objektu gde se sve dogodilo. I pretučeni Nišlija potvrđuje da, osim istog imena i prezimena, to uopšte nije ta osoba, a iz policije kažu da će ispitati činjenice i najavljuju postupak protiv odgovornih, u slučaju da je došlo do greške.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Osuđen zbog tuče u kojoj nije učestvovao zbog istog imena kao osumnjičeni

Izvor: Radio 021, 09.Jul.2019

Prekršajni sud u Nišu je nepravosnažno osudio 37-godinjeg A.A. iz Prokuplja, zbog navodnog prebijanja Nišlije...Prokupčanin tvrdi da ne samo da nije učestvovao u tuči, već nikada nije ni bio u objektu u kojem se ona desila. To potvrđuje i prebijeni Nišlija, koji kaže da osuđeni sa napadačem...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.