“Studentkinje” gostuju aktuelnim šampionkama Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Studentkinje” gostuju aktuelnim šampionkama Srbije

Vodeći tim na tabeli Prve ženske lige Srbije, beogradska ekipa Radivoj Korać, u subotu od 20 sati biće domaćin košarkašicama niškog Studenta, u prvom meču nakon praznične pauze.

Košarkašice Studenta nikada nisu pobedile beogradski tim, ali su najbliže tome bile upravo ove sezone, u 3. kolu, kada su u poslednjem minutu ispustile napad koji bi doneo iznenađenje. Trener Nišlijki Dimitrije Stojiljković, smatra da i pored teškog posla koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << očekuje njegove izabranice, šansa postoji.

Imamo puno problema sa povredama i bolestima, tako da će verovatno neke mlađe igračice imati veću ulogu. Međutim, nijednog trenutka ne odustajemo od pobede. Imamo jasan plan kako da dođemo do dobrog rezultata i nadam se da ćemo velikom energijom i koncentracijom to i postići - kaže Stojiljković.

U poslednjem odigranom meču tim Miloša Pavlovića je sigurno, sa 25 poena razlike savladao Novosadsku ŽKA. Nišlijke su dobile službenu pobedu pošto je njihov protivnik Vojvodina isključena iz takmičenja zbog dve neodigrane utakmice koje su pravdali nedostatkom sredstava.

Izabranice trenera Stojiljkovića su na 9. poziciji sa 18 bodova, dok je Beograđankama jedini poraz naneo Partizan pre 3 meseca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.