Student nemoćan u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Dec.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Student nemoćan u Novom Sadu

U najneefikasnijoj utakmici 13. kola Prve lige za košarkašice ekipa 021 u Novom Sadu savladala je niški Student, rezultatom 67:47. Nisu mogle Nišlijke da pariraju trećeplasiranom timu u ligi, mada ni domaće nisu bile mnogo efikasne.

Već nakon prve četvrtine domaće košarkašice su imale dvocifrenu prednost. Zaigrale su bolje Nišlijke u nastavku, smanjile zaostatak na samo jedan poen, ali su tu i stale, pa je tim 021 na poluvreme otišao sa 38:30. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Trojka Dragane Radović na početku drugog poluvremena odvela je Novosađanke na +11, a do kraja ovog perioda dodatno su uvećale prednost.

Poslednja četvrtina bila je vrlo neefikasna za oba tima. Tokom skoro 3 minuta nije viđen nijedan koš, a 4 sekunde pre kraja Nišlijke su na svom kontu imale svega 5 poena. Tada je svoj doprinos dala Vladana Vujisić i ubacila dvojku, za konačnih 67:47.

Iako su izgubile, “studentkinje” su zadržale 9. poziciju u Prvoj ligi. U 14. kolu, koje se igra 29. decembra, Nišlijke će ugostiti beogradski tim Radivoj Korać.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.