Stošić: Poslanici sa juga nisu mnogo uradili za građane

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stošić: Poslanici sa juga nisu mnogo uradili za građane

Da li zbog sujete pojedinih poslanika, nedostatka volje ili nekog trećeg razloga, ali poslanici iz Niša i sa juga Srbije nisu mnogo uradili za građane koje zastupaju u republičkom parlamentu, smatra prvi čovek niškog PUPS-a i narodni poslanik Hadži Milorad Stošić.

Kako sam kaže, nije zadovoljan ukupnim radom poslanika za koje smatra da se ne bore dovoljno za jug, iako je, prema njegovom mišljenju, bilo onih koji su “pojedinačno ostvarili neke rezultate”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Svega par puta su se, tvrdi, svi zajedno susreli sa gradonačelnikom kako bi nešto dogovarali, i na tome se sve završilo.

Ja sam 2012. godine prvi u jugoistočnoj Srbiji otvorio poslaničku kancelariju. Tada sam pozvao svih 12 narodnih poslanika iz Nišavskog okruga da se okupljamo tu, da popijemo kafu, da dogovorimo neke aktivnosti, ali nije bilo volje. Da ne kažem da je to bila neka pojedinačna sujeta ljudi, ali veoma mali broj se odazivao u tu kancelariju - kaže Stošić.

Nakon osam godina tokom kojih su bili deo koalicije sa SPS-om i JS-om, na ove izbore, kako na republičkom tako i na lokalnom nivou, PUPS izlazi sa SNS-om. Iako tvrdi da su na lokalne izbore mogli da izađu i sami jer bi prema svojim istraživanjima “imali između 8 i 10 odsto glasača”, sugerisano je, kaže, iz vrha stranke da se uđe u koaliciju sa naprednjacima “da ne bi obmanjivali birače sa dve liste”.

Dugo smo razmišljali šta je bolje, ne za PUPS, nego za penzionere i kategorije za koje se zalažemo, i preovladalo je mišljenje da se sada mnogo više može ostvariti u saradnji sa SNS-om - kaže on.

Kako PUPS planira da povrati poverenje onih penzionera kojima su penzije smanjene tokom mandata aktuelne vlasti čiji je i PUPS deo, da li se nadaju da će, nakon predstojećih izbora, dobiti neko ministarstvo i šta je on kao poslanik uradio tokom svog mandata u Narodnoj skupštini, saznajte u emisiji “15 minuta”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.