Stoperi pokrali turskog kamiondžiju

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoperi pokrali turskog kamiondžiju

Mladić i devojka su uhapšeni zbog sumnje da su napali i opljačkali turskog vozača i to tako što je, kada je stoperka izlazila iz vozila, osumnjičeni udario Turčina, a ona ga je pokrala.

Kako navode u niškoj policiji, 28-godišnja Z.T. iz okoline Knjaževca je stopirala, a turski kamiondžija ju je povezao do Niša. Kada je u blizini naselja Komren ona izlazila iz vozila, 28-godišnji Nišlija I. M. je otvorio vozačeva vrata i udario turskog državljanina u glavu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Postoji osnov sumnje da je osumnjičena iskoristila trenutak i od oštećenog oduzela novčanik, mobilni telefon i novac u iznosu od oko 350 evra - kažu u policiji.

U saopštenju stoji da se ovo razbojništvo desilo 10. februara na putu Niš - Pirot.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Stoperi opljačkali kamiondžiju

Izvor: OkRadio.rs, 19.Feb.2015, 01:14

Z.T. i I.M. uhapšeni su zbog sumnje da su napali i opljačkali vozača kamiona iz Turske, koji ih je “pokupio” na autoputu i odvezao do Niša. Sumnja se da je pri izlasku iz kamiona, na autoputu Niš-Pirot I.M. udario vozača, a Z.T. ga opljačkala.   Oni su vozaču ukrali novčanik, mobilni...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.