Stonoteniseri iz Bugarske i Makedonije na turniru u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stonoteniseri iz Bugarske i Makedonije na turniru u Nišu

Više od 300 takmičara iz Srbije, Bugarske i Makedonije nastupiće na stonoteniskom turniru u sali Osnovne škole “Miroslav Antić” u Nišu ovog vikenda, a otvaranje je u subotu u 9 sati.

Igraće se po sistemu kvalifikacionih grupa, nakon čega će se, u nokaut fazi, oni koji su najviše pokazali boriti za što bolji plasman. Pehari, medalje i robne nagrade očekuju najbolje, dok pobednike muške i ženske otvorene kategorije očekuju i novčane nagrade.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Regionalnog stonoteniskog saveza Niš Dragan Đorđević, kaže da je broj prijavljenih zadovoljavajuć.

Ovo je 3. godina kako se turnir održava i prethodnih godina je odziv bio bolji. Vreme je uticalo, dosta njih se javilo da ipak neće moći da dođe, ali smo zadovoljni - ističe Đorđević.

Šampionat "Andro Grand Prix Niš" u organizaciji STK Železničar, jedan je od 8 turnira koji igračima mlađim od 14 godina donosi bodove za državnu rang listu.

Mlađe kategorije takmičiće se u subotu, dok je nedelja rezervisana za nastupe veterana i rekreativaca, kao i otvorene kategorije u kojoj pravo nastupa imaju svi, bez obzira na godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.