Stiže novi direktor niškog SKC-a

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže novi direktor niškog SKC-a

Nakon što je nedavno istekao mandat dugogodišnjem direktoru Studentskog kulturnog centra Miši Joviću, Vlada Srbije je za vršioca dužnosti direktora te ustanove postavila diplomiranog ekonomistu Draganu Petković.

Miša Jović; Foto: Rotarakt klub NišOdluku o promeni na čelu niškog SKC je Vlada donela prošle nedelje, a Jović kaže da nije reč o smeni, već o "uobičajenoj" promeni zbog isteka mandata.

Sve je regularno. Kako stoji u rešenju, to je prestanak >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dužnosti zbog isteka mandata. To je tačno. Meni je istekao mandat, a pošto Vlada Srbije imenuje direktora SKC-a, ista ta Vlada ga i razrešava dužnosti - kaže Jović.

Kako piše na sajtu Vlade Srbije, za v.d. direktora postavljana je Dragana Petković, diplomirani ekonomista.

Ipak, to je zasada sve što se o novom direktoru zna. Novinari Južnih vesti nisu uspeli da saznaju ni da li je reč o osobi iz Niša, niti išta o njenim referencama iz oblasti kulture.

U Studenstkom kulturnom centru kažu da iako je imenovana, Dragana Petković još nije preuzela dužnost.

Trebalo bi da bude ovde sledeće nedelje. Ona je imenovana, ali rešenje još uvek nije primila - kažu u SKC-u.

Dosadašnji direktor Studentskog kulturnog centra Miša Jović na tu dužnost je stupio 2006. godine. Tokom njegovog mandata SKC je značajno doprineo organizaciji brojnih kulturnih manifestacija u gradu.

Inače, Jović je na aprilskim izborima ove godine kandidovao za gradonačelnika Niša. On je bio nosilac liste Levice Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.