Stanković: Vlast da počne da brine o imovini Grada i sanira štetu u sali niškog udruženja penzionera

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2022, 16:47

Stanković: Vlast da počne da brine o imovini Grada i sanira štetu u sali niškog udruženja penzionera

Samo nekoliko meseci od adaptiranja, u prostoru Mesne zajednice "Mija Stanimirović" zidovi su počeli da pucaju, voda curi sa plafona, a usled vlage se podigao i parket i popucao je, kaže odbornik koalicije "Niš, moj grad", Miodrag Stanković.

On je na poziv članova posetio Udruženje penzionera "Rentgenova", koje koristi prostorije te mesne zajednice za svoje aktivnosti, i kako kaže, nedopustivo je ono što se tamo desilo.

Njima je ta mogućnost veoma značajna, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jer se tu sastaju, druže i kvalitetno provode svoje slobodno vreme. Objekat je stavljen u funkciju za doček Nove godine, ali u roku od samo nekoliko meseci zidovi su počeli da pucaju, voda sa plafona curi, usled vlage se podigao parket koji je takođe popucao - kaže Stanković.

Kaže i da su osim prostorija te mesne kancelarije i mnoge druge u lošem stanju, zapuštene i neuslovne za bilo kakve aktivnosti, a da pored zaposlenih u Upravi Grada, mesne kancelarije koriste i mnogobrojna udruženja - šahisti, plesači, penzioneri, humanitarne organizacije i drugi.

Grad bi trebalo da se domaćinski ponaša prema svojoj imovini i da je održava u stanju koje omogućava njeno nesmetano korišćenje. Pozivam gradonačelnicu i ostale čelnike Grada da hitno reaguju i počnu da brinu o imovini Grada, da se nadoknadi nastala šteta, a prostor Udruženja penzionera "Rentgenova" ponovo adaptira - kaže niški odbornik.

Objašnjava da su se do pre 10 i više godina redovno obilazile mesne kancelarije, zapisnički je konstatovano gde postoje problemi i šta je sve potrebno popraviti i zameniti, ali da se sa tom praksom se prestalo i da se samo od izbora do izbora vrši pregled stanja tih prostora, jer se u njima nalaze biračka mesta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miodrag Stanković: Niška vlast da počne da brine o imovini Grada

Izvor: JUGpress.com, 17.Sep.2022

NIŠ..Miodrag Stanković, odbornik Skupštine Grada Niša ponovo je na poziv članova posetio “Udruženje penzionera Rentgenova Niš” koje već skoro 30 godina koristi prostorije u Mesnoj kancelariji „Mija Stanimirović“, u širem centru grada i redovno plaća zakupninu. Njima je ta mogućnost...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.