Izvor: RTV 5, 05.Jun.2012, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Standardizacija niškog radničkog zdravstva (video)

O zdravlju niških radnika briga se vodi prema svetskim standardima - Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika dobio je sertifikat međunardnog standrada ISO 9001:2008.
"Usluga će biti brža, efikasnija, sertifikat predivđa uvođenje novih dijagnostičkih metoda i zakazivanje pregleda preko kol centra, što će smanjiti gužve", kaže dr Ljubodrag Radević, direktor ZZZZR Niš.
Za kvalitet usluga zavoda garantuje sertifikaciona kuća SGS sa sedištem u ženevi.
"Naš tim ocenjivača >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << utvrdio je da je zavod u potpunosti usaglasio rad sa međunarodnim standardom ISO 9001:2008. To znači da su svi radni procesi pod kontrolom i dobro usaglašeni", navodi Marinko Ukropina, direktor SGS Beograd.
Zavod za zdravsvenu zaštitu radnika Niš je deseta zdravstvena ustanova u Srbiji, koja je dobila sertifikat o ISO standardu.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.