Stanari traže uređenje parkinga ispred zgrada

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanari traže uređenje parkinga ispred zgrada

Niško Udruženje predsednika skupština stanara uputilo je Upravi za planiranje zahtev kojim traži da se parkinzi ispred zgrada urede i da se “Parking servisu” zabrani odnošenje vozila sa tih površina.

Stanari u svom dopisu ukazuju na dve stvari - da su parkinzi u izuzetno lošem stanju i da nema dovoljno parking mesta za sve stanare.

Ovaj dugogodišnji problem mora biti hitno rešen. Uređenje blokovskog parkirališta treba da ima za cilj da se u što kraćem >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << roku privede nameni postojeće blokovsko parkiralište, kako bi se stanarima svih zgrada obezbedilo kvalitetnije korišćenje parking prostora u okviru svojih zgrada odnosno na katastarskim parcelama ispred zgrada - piše u dopisu.

Traži se i izmena zakona kojim bi se “Parking servisu” onemogućilo odnošenje automobila, a parkiranje bilo besplatno.

Na poslednjoj Skupštini Udruženja, stanari su odlučili da od JKP “Naisus” zatraže izveštaj o poslovnim putovanjima u poslednje 3 godine, broj i promenu broja zaposlenih za 10 godina, kao i izveštaj o načinu formiranja cene i raspodeli prihoda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.