Šta se dešava u teatru iza kulisa u novoj predstavi Narodnog pozorišta Niš

Izvor: JužneVesti.com, 21.Mar.2024, 10:43

Šta se dešava u teatru iza kulisa u novoj predstavi Narodnog pozorišta Niš

Šta tačno rade reditelj, njegovi saradnici, da li stvarno toliko piju, da li su reditelji i glumice u vezi, kakav je to svet, pokušaće u predstavi Greta iz Fausta, rediteljke Nevene Dimitrijević, da prikažu glumci Narodnog pozorišta Niša. Premijera ovog komada Luca Hibnera biće 11. maja na Maloj sceni koja je nedavno otvorena.
Premijera se očekuje 11. maja; foto: Miloš Pavlović Počeo je rad na predstavi Greta iz Fausta čija će premijera biti 11. maja na Maloj sceni, koja je nedavno svečano otvorena.
U nekoliko kratkih scena, razotkrivaju se svi arhetipi pozorišnog sveta i publika ima priliku da uradi ono što najviše voli – da zaviri iza kulisa i vidi šta se to tamo tačno...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.