Srpska liga istok: Pobede Sinđelića, Vlasine, Radana i Pčinje, remi Budućnosti

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2021, 13:01

Srpska liga istok: Pobede Sinđelića, Vlasine, Radana i Pčinje, remi Budućnosti

Pobede u 29. kolu Srpske lige Istok od ekipa sa juga Srbije zabeležili su niški Sinđelić koji je savladao Moravu iz Vladičinog Hana sa 2:1, Vlasina koja je slavila sa 3:1 na gostovanju Mladosti iz Medoševca, Pčinja iz Trgovišta je nadigrala fudbalere Župe rezultatom 4:1, dok je najubedljiviji trijumf ostvario Radan iz Lebana koji je sa 7:1 savladao Kablove.

Najbolje plasirana ekipa sa juga - Budućnost iz Popovca >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << remizirala je na gostovanju u Paraćinu, pošto je susret protiv Borca završen rezultatom 2:2. Ekipa iz Popovca "pala" je za jedno mesto na tabeli i trenutno je trećeplasirana, što je Radnički iz Svilajnca pobedio Topličanin i tako je pretekao Budućnost.

Niški Car Konstantin poražen je na gostovanju u Prahovu od ekipe Dunava sa 2:1, a lider na tabeli ekipa Timok 1919 iz Zaječara savladala je Moravac iz Mrštana sa 3:0.

Timok je na prvom mestu tabele, potom slede Radnički i Budućnost, četvrta je Vlasina, a Sinđelić peti. Car Konstantin je nakon 29 odigranih mečeva na poziciji 11 sa 42 osvojena boda. Prvi ispod crte je Radan sa 37 bodova, dakle samo pet manje, pa Cariće očekuje borba za opstanak do kraja.

Naredni dueli u Srpskoj ligi Istok na programu su već sledećeg vikenda, a derbi se igra u Popovcu gde trećeplasirana Budućnost dočekuje drugoplasirani Radnički.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.