Srpska liga: Pobede Radničkog, Sinđelića i Budućnosti

Izvor: JužneVesti.com, 21.Avg.2023, 08:50

Srpska liga: Pobede Radničkog, Sinđelića i Budućnosti

Tri pobede zabeležile su ekipe sa juga zemlje u 2. kolu Srpske lige Istok, a isti broj timova je i poražen, pa nakon ovog kola "južnjaci" zauzimaju i vrh tabele, ali i začelje.

Do druge pobede iz dva kola došao je pirotski Radnički na gostovanju u Kladovu, gde je bio ubedljiv protiv ekipe Đerdapa (4:1), a identičan skor na početku prvenstva ima i niški Sinđelić koji je bio bolji na domaćem terenu od Timočanina iz Knjaževca (2:0).
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Šest bodova na startu sezone osvojila je i Budućnost, nakon pobede u Popovcu nad Pčinjom iz Trgovišta (2:1).

Pored ekipe iz Trgovišta, poraze su zabeležile i ekipe Vlasine na gostovanju Trajalu (2:0), kao i Žitorađa koja je izgubila meč u Paraćinu od Borca (2:1).

Nakon dva kola, ekipe iz Pirota i Niša drže prva tri mesta na tabeli sa maksimalnim učinkom, Pčinja sa pobedom i porazom se nalazi na 8. mestu, dok su na dnu tabele bez bodova timovi iz Žitorađe i Vlasotinca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.