Sremac i Tesla vode u Igrama na vodi

Izvor: RadioCity.rs, 25.Apr.2017, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sremac i Tesla vode u Igrama na vodi

Učenici 12 srednjih škola iz Niša, od kojih 10 sa područja najveće niške opštine takmiče se prvi put na čairskom bazenu u šest disciplina: borba gladijatora, bušenje balona, prevoženje i oslobađanje devojke, pronalaženje boca na dnu bazena i poligon. Najbolja školska ekipa biće nagrađena letovanjem, a ostale tri koje budu finalisti dobiće propusnice za bazen u okviru Sportskog centra „Čair“ do kraja godine.

Takmičare je proteklog vikenda obišao i predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Gradske opštine Medijana Milan Krstić. On je izrazio zadovoljstvo odzivom koji su srednjoškolci pokazali za učešćem u ovom takmičenju i naglasio da će opština Medijana i dalje raditi na unapređenju razvoja sporta kako u srednjim, tako i u osnovnim školama.
Narednog vikenda, u subotu, 29. aprila na programu je treće kolo sa tri grupeidirektnim prenosom uživo preko sajta Gradske opštine Medijana. Finale takmičenja četiri najbolje škole biće održanou subotu, 13. maja sa početkom u 19 sati.

Za sve učesnike „Igara na vodi“ Gradska opština Medijana obezbedila je majice u različitim bojama. U „Igrama na vodi“ učestvuju četiri niške gimnazije -  „Stevan Sremac“, „Svetozar Marković“, „9. maj“ i „Bora Stanković“, kao i Prehrambeno-hemijska i Škola mode i lepote, Ugostiteljsko – turistička škola, Trgovinska, Medicinska i Ekonomska, Pravno poslovna i ETŠ „Nikola Tesla“.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Gimnazija “Stevan Sremac ” vodi u “Igrama na vodi”

Izvor: JUGpress.com, 25.Apr.2017

NIŠ..Posle završenog drugog kola „Igara na vodi“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i Sportskog centra „Čair“ u Nišu u vođstvu je ekipa Gimnazije „Stevan Sremac“ sa 40 poena. Drugi su plivači ETŠ „Nikola Tesla“ koji imaju dva boda manje. Sa po 36 bodova slede učenici Medicinske...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.