Spreman da investira u hotele Srbija-turista

Izvor: NisCafe.com, 08.Nov.2011, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spreman da investira u hotele Srbija-turista

Gradonačelnik Niša Miloš Simonović rekao je juče da je grad „spreman da izađe u susret“ vlasniku američkog Junivorlda Srbi Iliću, koji je kupio niški Srbija-turist, kako bi se svi hoteli koji pripadaju ovom preduzeću „što pre stavili u funkciju“.

- U rešavanju problema koji postoji između Agencije za privatizaciju i Junivorlda, grad Niš je spreman da izađe u susret kako vlasniku Srbija-turista, Iliću, tako i radnicima ovog preduzeća, koji mesecima nisu primili >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << zarade i u teškom su položaju. Naš cilj je da se hoteli Srbija-turista što pre stave u funkciju, a radnicima tog preduzeća pomogne. U stalnom smo kontaktu sa svim zainteresovanim stranama u sporu, uključujući i sindikat, i očekujemo rešenje problema - rekao je Simonović za Danas.

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.