Sportski direktor niškog Radničkog posle mesec i po dana podneo ostavku

Izvor: JužneVesti.com, 09.Feb.2024, 18:12

Sportski direktor niškog Radničkog posle mesec i po dana podneo ostavku

Došao je tiho, ostvario prelazni rok kojim je zadovoljan stručni štab, a otišao isto tiho - obratio se igračima dva dana pred nastavak sezone i poslao poruke članovima Uprave. Ovako je posle skoro mesec dana na funkciji sportskog direktora Radničkog iz kluba sa "Čaira" otišao Bratislav Ristić.

Stabilizacija rezultata i plasmana je prvi zadatak, kao i okupljanje talenata koji će stasavati u školi i iz nje biti promovisani u seniorski sastav, bili su planovi i želje Bratislava >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Ristića kada je krajem decembra predstavljen za novog sportskog direktora Radničkog.

Kako je potvrdio za Mozzart Sport, danas je napustio klub obrativši se igračima i poslavši poruku članovima Uprave.

Na pozive i poruke novinara Ristić ne odgovara.

Tokom zimskog prelaznog roka, dok je Ristić bio sportski direktor, u Radnički su stigli napadač Boris Krstić, golman Nikola Vasiljević, vezni igrač Andrija Luković, reprezentativac Kameruna Kolins Fai, napadač iz Bosne i Hercegovine Semir Smajlagić, defanzivac Marko Petković, napadač Stefan Vukić, 23-godišnji vezni igrač iz Gane Edmund Ado, kao i krilni napadač iz Nigerije 22-godišnji Jusuf Bamidele.

Šef stručnog štaba Radničkog Nikola Trajković na današnjoj konferenciji je rekao da misli da su napravili dobar prelazni period.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.