Sportski centar Čair pretvara se u privremenu bolnicu za obolele od virusa korona

Izvor: JužneVesti.com, 26.Mar.2020, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportski centar "Čair" pretvara se u privremenu bolnicu za obolele od virusa korona

Građani kojima bude potvrđen novi virus korona, a imaju lakšu kliničku sliku, biće smešteni u takozvanu privremenu bolnicu u koju se pretvara Sportski centar "Čair" u Nišu, a nadležni u gradu kažu da će imati internet, televizore, dovoljno toaleta i 24-satni lekarski nadzor. Prema rečima gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, prostor je dovoljan za 1.000 ležajeva, ali ne precizira kada će oni biti postavljeni, već kaže da pripreme preuzma Vojska Srbije.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Čair" se HITNO PRETVARA u privremenu bolnicu za obolele od virusa korona (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020

Vojska postavlja hiljadu ležajeva..Građani kojima bude potvrđen novi virus korona, a imaju lakšu kliničku sliku, biće smešteni u takozvanu privremenu bolnicu u koju se pretvara Sportski centar "Čair" u Nišu...Nadležni u gradu kažu da će oboleli imati internet, televizore, dovoljno toaleta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.