Sledeće nedelje počinje isplata 10.000 dinara srednjoškolcima

Izvor: JužneVesti.com, 30.Nov.2023, 13:31

Sledeće nedelje počinje isplata 10.000 dinara srednjoškolcima

Jednokratnu novčanu pomoć od 10.000 dinara, koju je nedavno najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dobiće i srednjoškolci koji pohađaju srednje škole na teritoriji Grada Niša, odlučeno je na sednici gradske Skupštine. Isplata bi trebalo da počne sledeće nedelje.

Kako je najavljeno, isplata novca za sve srednjoškolce u Srbiji će ići preko lokalnih samouprava.

Iz Grada Niša očekuju da će novac iz republičkog biti prebačen u gradski budžet do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sledeće nedelje, kada bi isplata trebalo da krene.

Novac će iz gradskog budžeta biti isplaćen i učenicima koji ne žive na teritoriji Niša, ali pohađaju škole u ovom gradu - kažu.

Isplata će biti isplaćena preko majki, ukoliko učenici žive sa ocem, preko očeva ili preko hraniteljskih porodica ili posebnih centara, najavio je Vučić prilikom gostovanja na jednoj nacionalnoj televiziji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.