Sinđelić gostuje Timoku u 3. kolu Srpske lige

Izvor: JužneVesti.com, 27.Avg.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinđelić gostuje Timoku u 3. kolu Srpske lige

Fudbaleri niškog Sinđelića u 3. kolu Srpske lige - Istok, nakon slabog početka sezone, idu na megdan zaječarskom Timoku. Utakmica će se odigrati 29. avgusta od 16:30 sati.

Obe ekipe nemaju pobedu u prva dva kola i u ovaj meč ulaze sa imperativom pobede. Trener Sinđelića Zoran Dimitrijević želi prva tri boda ove sezone.

Ispravićemo greške iz prošlog kola, želimo bodove i očekujem da igrači budu spremni psihički ali i fizički za ovu utakmicu. Imamo probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa povredama, pojačanja verovatno neće biti spremna ali opravdanja nema. Želimo pobedu - naglašava Dimitrijević.

Timok takođe nije u zavidnom položaju. Obe ekipe imaju po bod iz dve utakmice i biće ovo teška utakmica za oba sastava, objašnjava trener niške ekipe.

Zaječarci su sezonu započeli lošije nego što su očekivali. Imamo dobre pojedince i nadamo se pobedi ali sam siguran da će ovo biti teška utakmica za sve jer su bodovi potrebni i nama a i njima - završava Dimitrijević.

Ovi klubovi nakon 2 odigrana kola zauzimaju 14. i 15. mesto na tabeli.

Eventualna pobeda na ovom meču niškom timu će pomoći da izađe iz "opasne zone".

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.