Sindikat tvrdi: I te kako ima problema u niškoj Hitnoj pomoći zbog blokade računa

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2024, 15:11

Sindikat tvrdi: I te kako ima problema u niškoj Hitnoj pomoći zbog blokade računa

Blokada računa Zavoda za urgentnu medicinu u Nišu i te kako utiče na funkcionisanje ove ustanove i to na štetu pacijenata, ističu iz Sindikalne organizacije Zavoda i demantuju tvrdnje direktorke Snežane Radivojević. Kažu da će možda ostati bez nekih medicinskih aparata jer nisu mogli da obave tehnički pregled, da će i 6 saniteta ostati bez registracije, a napominju i da je dug Hitne pomoći prema dobavljačima 16 miliona dinara.
Na jučerašnju izjavu v. d. direktorke Snežane Radivojević da je Hitna pomoć u Nišu funkcioniše bez problema iako je račun u blokadi za oko 700 dinara, reagovali su iz Sindikalne organizacije ove ustanove napominjući da se blokada svakog dana uvećava.
Trenutna finansijska...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.